Koe Turun saaristo upealla Lady Bothnia II -veneellä

Lady Bothnia II

Lady Bothnia II on 55-jalkainen eli noin 17-metrinen Princess merkkinen moottorivene.

Näillä mitoilla pidempikin merimatka ja aallokko taittuu mukavuudesta tippaakaan tinkimättä.

Alus on rekisteröity Suomen kauppa-alusrekisteriin ja se on merenkulun turvallisuusviranomaisen katsastama. Aluksella on aina viranomaisen hyväksymä ammattimiehistö.

Lady Bothnia II -

Meren kutsua kannattaa kuunnella.

Pääkannella on oleskeluun ja seurusteluun tarkoitettu tilava salonki sohvaryhmineen sekä avoin, katettu takakansi. Veneen alatasolta löytyy hyvinvarusteltu keittiö, jossa on jääkaapit, liesi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin ja kyllä: myös astianpesukone!. Hyttejä on kolme, joihin kuhunkin mahtuu kaksi henkilöä ja yhdessä hyteistä on myös oma WC sekä suihku. Toinen WC löytyy alakannen käytävältä. Tiloissa on käytettävissä 230 V verkkovirta.

Veneessä on myös tyylikäs flybridge, missä merimaisemasta pääsee nauttimaan kaikilla aisteilla. Aurinkolasit mukaan!

Turun upeimmat kohteet

Viinitila meren rannalla

Tammiluoto on luonnonkaunis niemi Lemlahden saaressa Paraisten kaupungissa. Tammiluodon viinitila on omenatila, joka on perustettu edellisten omistajien toimesta 1960-luvun alussa… Lue lisää »

Kattiluoto - täydellinen tyky-kohde!

Kattiluodosta löytyy vuonna 2003 valmistunut tilava sauna ja ruokailutilat isoine terasseineen. Sisätiloihin mahtuu syömään noin kaksikymmentä henkilöä ja ulkoterassilla on paikkoja tuplasti… Lue lisää »

Kohteet saaristossa

Me räätälöimme – sinun tehtäväksesi jää nauttia!